echmi.eu
welcome

ECHMI S.A. - Инвестиционни консултанти

Zymbrakaki & 17 P. Askitou, 691 00 Комотини,Гърция

T: +302531037795

E: info@echmi.gr

Базирана в Комотини, Североизточна Гърция, ЕХМИ АД от 1995 г. насам подпомага местната власт, университети, фирми и други организации в подготовката и участие в публично финансирани проекти.

Ние използваме нашите контакти с организации на територията на Балканите, за постигането на високи постижения на нашите клиенти, както в процеса на кандидатстване за средства и така и при изпълнението на техните проекти. Нашите мрежи и бизнес връзки, ни позволяват да предоставим на нашите клиенти възможности за сътрудничество с лица от цяла Европа в публичния и частния сектори.

Услуги

С иновативна структура, креативна и мултикултурна среда в предимно консервативния сектор, ЕХМИ предлага ексклузивно представени консултантски услуги, като например:

Съвети при осигуряване на финансиране: Идентифициране на подходящи схеми за финансиране на вашия RD или инвестиционен проект.

Работа в мрежа: Създаване на компетентно партньорство в подкрепа на идеите ви в процедури за набиране на средства и процеса на изпълнение на проекта.

Разработване на заявленията за безвъзмездни средства: Липсата на време или умения не трябва да позволи проекта ви да пропадне! Нашите специалисти изготвят най-предизвикателните заявленията за безвъзмездни средства.

Управление на проекти: бюрокрация, администрацията, основни етапи, срокове, отчетност, финанси, са части от нашата любима професия.

Популяризиране на проекта: маркетингови планове, уеб кампании, събития, конференции, комуникационни инструменти, изграждане на капацитет - ние предоставяме административна подкрепа за подобряване на организационните умения и структура, базирани на ISO стандарти

Опитът Ноу-хау

Нашата компания вече е осъществила над 1000 проекта в Гърция, Букурещ, Скопие, Южна България и Турция в най-различни области:

Управление на промишлени обекти

Инвестиции и финансиране на иновациите

Финансиране на инфраструктурни проекти

Подкрепа на обществените организации и институции

Системи за управление на качеството

Държавни средства за подобряване на осведомеността

рекламни кампании

Акциите на ЕХМИ АД са представени на пазара за стартиращи фирми на Кипърската фондова борса.

Гръцкия и английски код на ΕΧΜΙ / EHMI съответно и тяхния ISIN код CY0102430218

ΑΙΧΜΗ  Α.Ε. - Σύμβουλοι Επενδύσεων Ζυμβρακάκη & Προξένου Ασκητού 17 - 69100 - Κομοτηνή | weboptions