echmi.eu
welcome

ЕХМИ С.А. ИНВЕСТИЦИСКИ КОНСУЛТАНТИ

Зимбракаки и 17 П.Аскитоу,

691 00 Комотини, Грција

тел: +302531037795

Е- пошта: info at echmi.gr

Со седиште во Комотини, североисточна Грција,уште од 1995 година, ЕХМИ СА им помага на локалните власти, универзитети, претпријатија и други организации во добивање и учество во јавно финансирани проекти.

Ние претставуваме потпора со нашето вклучување во сојузи на територијата на Балканот со цел да испорачаме квалитет за нашите клиенти низ процесот на аплицирање за средства и да им помогнеме во спроведувањето на нивните проекти. Нашите мрежи и бизнис врски ни овозможуваат да обезбедиме за нашите клиенти можности за соработка со ентитети од цела Европа и во јавниот и во приватниот сектор.

Услуги

Со иновативна структура, креативнo и мултикултурно окружување во доминантно конзервативен сектор, ЕХМИ нуди ексклузивно скроени консултантски услуги, како што се:

Совети за Финансирање: Идентификација на соодветни шеми за финансиски средства за вашето Истражување и развој(RD) или инвестициски проекти.

Вмрежување: Воспоставување на соодветно партнерство за поддршка на вашите идеи во процедури за прибирање на финансиски средства и процеси за имплементација на проектот

Елаборати на апликациите за грант: Недостаток на време или вештина не смее да биде причина да пропадне вашиот проект! Нашите експерти ги извршуваат дури и најпредизвикувачките Апликации за Грантови

Прокт Менаџмент(Управување со проекти): Бирократијата, администрацијата, пресвртници, рокови, известувања, финансии, се нашата омилена преокупација

Дисеминација на Проектот: Маркетинг планови, веб кампањи, настани, конференции, Градење на капацитети на алатки за комуникација. Ние обезбедуваме административна поддршка за да се подобрат организациските капацитети и структура, врз основа на ISO стандарди

Искусете го нашето знаење и вештини( know-how)

Нашата компанија веќе има изведено повеќе од 1000 проекти во Грција, Букурешт, Скопје, Јужна Бугарија и Турција во различни области:

  • Управување со Индустриски проекти
  • Финансирање на инвестиции и иновации
  • Инфраструктурно Финансирање
  • Поддршка за Јавни Организации и Институции
  • Системи за Управување со Квалитет
  • Подигање на Државни Средства
  • Кампањи за јавноста

Акциите на ЕХМИ СА котираат на Emerging Companies Market of Cyprus Stock Exchange (Пазар на Нови Компании на Кипарската берза за хартии од вредност).

На Грчки и Англиски јазик кодот е ΕΧΜΙ/EHMI соодветно и нивниот ИСИН код CY0102430218

ΑΙΧΜΗ  Α.Ε. - Σύμβουλοι Επενδύσεων Ζυμβρακάκη & Προξένου Ασκητού 17 - 69100 - Κομοτηνή | weboptions